Professionele website laten maken

Wilt u voor uw bedrijf een nieuwe website laten maken? Misschien kan ik u helpen. Ik wilde namelijk al geruime tijd een nieuwe weg inslaan door mijn online visitekaartje te vernieuwen. Ik merkte dat een website laten maken iets is waar veel bij komt kijken. U kunt natuurlijk proberen zelf een site te bouwen en uitzoeken wat er in dat geval moet gebeuren. U zult dan mogelijk een heleboel zaken tegenkomen die problemen kunnen opleveren. In mijn geval was het zo dat ik heel graag mijn bestaande site volledig wilde omgooien, omdat deze gedateerd was en gewoon niet meer paste in onze huidige tijd. U heeft waarschijnlijk ook wel ondervonden dat we met onze moderne snelle tijd mee moeten gaan, omdat we anders niet meer meetellen. Dat geldt ook voor internetsites. Een goede site kan voor een bedrijf vaak heel veel opleveren. Het is belangrijk dat het bouwen van een site op een goede manier gebeurt, zodat je er het meeste uit kunt halen. Om die reden besloot ik op een dag, ‘ik wil een website laten maken’. Ik wist zelf immers nauwelijks wat er allemaal nodig zou zijn om een goed werkende site van de grond te krijgen. Ik heb op internet wel gezocht naar manieren om zelf veranderingen aan mijn bedrijfswebsite te kunnen maken, maar ik kwam er niet uit. Een website laten maken was voor mij daarom de beste keus. Toen ik het eenmaal besloten had en deze weg insloeg, was het tijd om hulp te zoeken. Ik wilde een professioneel bureau vinden dat mij kon helpen. Een website laten maken door mensen die zich daarin hebben gespecialiseerd, zodat mijn bedrijf er ten volle van zou kunnen profiteren. Dat leek mij het handigst. Dus ben ik online gaan zoeken. Waar kan ik een goede, degelijke website laten maken die mijn bedrijf naar een hoger niveau zal tillen? Dat was een vraag die ik mijzelf stelde.

Waar kan ik een website laten maken?

Wellicht kan ik u helpen, als u net als ik op zoek bent naar een sterke partner die u kan ondersteunen bij het creëren van een bedrijfssite die u brengt wat elk bedrijf nodig heeft:

  • grotere naamsbekendheid
  • meer klandizie
  • meer omzet met als gevolg wellicht groei

Mijn bedrijf begon goed, maar de verkoopcijfers werden na enige tijd ietwat teleurstellend. De reden daarvan is dat mijn bedrijf op internet niet zo goed vertegenwoordigd was. Ik wilde daarom een website laten maken. Waar moest ik daarbij aan denken? Ik had nog nooit eerder een website laten maken, dus het was allemaal behoorlijk nieuw voor me. Gaandeweg ben ik achter een aantal dingen gekomen die ik graag met u deel. Het handige van een website laten maken door iemand met verstand van zaken, is dat u zelf niet overal aan hoeft te denken. Het denken wordt namelijk vóór u gedaan. Natuurlijk geeft u zelf uw wensen door omtrent dingen die voor u belangrijk zijn. Eisen waaraan de site moet voldoen, zo je wilt. Daarbij zijn vragen zoals onderstaande van belang.

  • Welke functionaliteiten moeten er op uw site worden geïmplementeerd?
  • Wat is de huisstijl van uw bedrijf?
  • Wilt u een website laten maken die u in de toekomst zelf wilt kunnen onderhouden?

Deze en meer vragen zijn belangrijk voor het bedrijf waarmee u in zee gaat. Aan de hand van deze vragen kunt u namelijk uw website laten maken, zoals u dat wilt. Dit wist ik zelf van te voren niet hoor. Ik ben daar achter gekomen door het in de praktijk te ondervinden. Om te beginnen heb ik online gezocht en heb ik verschillende bedrijven vergeleken die zich specialiseren in het bouwen van internetsites. Het aanbod is groot, maar na enig zoeken vond ik uiteindelijk het juiste bedrijf. Ik heb mijn website laten maken door Webton Internetdesign. Hieronder zal ik u over mijn ervaringen met dit bedrijf vertellen.

Webton Internetdesign

Mijn ervaring is deze: u kunt een zeer sterke website laten maken bij Webton Internetdesign. Dit is een uitstekend professioneel bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van webdesign. Bij dit bedrijf ben ik uitgekomen en hier heb ik mijn website laten maken. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat en ik ben daarnaast ook bijzonder goed te spreken over het hele proces, van begin tot einde. Om u een beeld te geven bij de manier van werken van Webton, zal ik kort mijn bevindingen delen. Bij Webton Internetdesign werken mensen met kennis van zaken. De prijs-kwaliteitverhouding is bovendien goed. Daarom heb ik hier mijn website laten maken. Ik had online gelezen dat Webton werkt aan de hand van verschillende fasen. In totaal 5 verschillende. Het proces begon met een intakegesprek waarin ik mijn wensen kenbaar maakte. Na het gesprek zijn ze vervolgens voor mij aan de slag gegaan en hebben ze een ontwerp voor een site gemaakt. Onderwijl waren we geregeld met elkaar in contact en betrokken ze mij steeds in het proces. Het was zelfs mogelijk om via een speciale link te kijken hoe mijn site vorderde. Als er tijdens het proces iets net niet helemaal naar mijn wens was, kwamen ze met nieuwe oplossingen voor me, net zolang totdat ik tevreden was. Dat vond ik heel prettig. Ze hebben ook gezorgd voor een prima zoekmachineoptimalisatie, bouwden de site en hadden hem binnen een week of twee al online. Mijn website laten maken door Webton Internetdesign was voor mij een uitstekende keuze.

admin